Galerij

De meest zuinige auto's

De meest zuinige auto wie wil dat niet?
Bij het kiezen vande juiste auto die niet veel kost, of met andere woorden zuinig is in het gebruik, kan je heel veel verschillende keuzes maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen dat je een laag brandstofverbruik wilt om de kosten omlaag te brengen. Of dat je niet veel wilt betalen voor de wegenbelasting. Ook de verzekering van de auto kan reuze in de papieren lopen.
Als je gaat kijken naar een zuinige auto, kan je beter niet op zoek gaan naar een grote auto, want zowel benzineprijs als bovengenoemde belasting maakt alles duurder. Je kan bij de keuze voor een zuinige auto de voordelen gaan inzien van een kleine auto en meestal ook een die al wat jaren oud is. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid te kiezen uit het soort brandstof, zoals benzine, diesel of lpg. Maar besef wel als je kiest voor diesel oflpgdat je er dan rekening mee moet houden dat het alleen gunstig is al je veel kilometers gaat maken.
Het maakt ook veel uit welk merk je kiest, want de aanschafprijs bepaalt natuurlijk ook voor een belangrijke mate de afschrijving en de maandelijkse kosten van je auto. Het gaat er dan vooral om dat je een merk kiest dat bekend staat als betrouwbaar en dat tegelijkertijdtegen een voordelige prijs.Maar ook in de minder dure autoklassen zijn mooie modellen voorradig. Je kan hier hele sportieve en originele uitvoeringen in vinden.
Dus verkoop je grote auto vandaag nog en ruil hem in voor een klein en zuiniger model!